top of page

"Wat yoga en meer van Marjan voor mij doet? Het zorgt voor een soepeler lichaam en meteen een soepeler geest. De vloeiende bewegingen van Dru Yoga zijn fijn om te doen. De verdieping die Marjan in de bewegingen en meditaties brengt, hebben bij mij voor een persoonlijke groei gezorgd. Daarnaast hebben we een leuke, hechte groep waarin ik al 4 jaar met heel veel plezier meedraai".

Wienke

IMG_6846_edited_edited.jpg

"In 2016 ben ik met yoga in aanraking gekomen, vanwege hardlopen. Als ik naar een evenement ging, had ik veel last van spanning en stress: "mijn tas wel 10 keer over in- en uitpakken".

Ben toen via Marjan met yoga in aanraking gekomen. Door coaching van mijn adem, begon er veel te veranderen: dat was een verademing. Toen dat er redelijk in zat, kwam er aandacht voor mijn bewegingen bij en tot mijn grote verbazing kwam er rust in mij als persoon.

Ik wilde graag de Marathon van Berlijn gaan lopen en in overleg met Marjan heeft zij mij begeleid op het gebied van adem en ontspanning. En... het is gelukt! 

Ik loop nog wekelijks meer dan een marathon bij elkaar, de yoga heeft mij daarbij enorm geholpen en helpt nog steeds. Ik ben Marjan nog steeds dankbaar, dat ik deze overwinning op mijzelf behaald heb en ga nog trouw naar de yogalessen. Ik kan het iedereen aanraden.

Wens iedereen die dit leest, een hele fijne dag."

                                                               Henk

"2 jaar geleden kwam ik via via in contact met Marjan. Ik had heel veel last van stress en spanning in mijn lichaam. Marjan heeft mij toen een tijdje gecoacht. Ik vond (en vind!) de sfeer op boerderij "De Mossel" heel erg fijn. Echt een super mooi plekje om even helemaal zen te worden tussen de paardjes, de poezen en de natuur. De coaching was ook erg fijn, ik kreeg veel tools om de stress en de spanning te verlagen. Helaas was ik te druk met school, dus ben toen met de yoga gestopt.

Na een jaartje begon  het idee van yoga doen mij toch weer bezig te houden, maar ik wilde niet in een groep starten. Ik had het gevoel gek te worden van spanning en alle gedachten in mijn hoofd. De psycholoog hielp niet en ik had het gevoel dat ik weer achteruit ging. Nu krijg ik weer coaching van Marjan. Ze past de lessen precies aan naar hoe ik mij voel en wat ik nodig heb, ze doet dat echt goed.

Na de les voel ik mij altijd veel meer ontspannen en thuis herhaal ik de oefeningen die ik op gekregen heb. Daarnaast heeft Marjan een hele fijne stem om naar te luisteren en is het gewoon ook altijd super gezellig!"

                                                         Rosalie

IMG_6892_edited_edited.jpg

"Een aantal jaren geleden ben ik een aantal keren bij Marjan geweest om samen te wandelen en te praten over levensvragen. De gesprekken waren verdiepend, waarin we o.a. gesproken hebben over de relatie tussen lichaam en geest, omgaan met hoogsensitiviteit, grenzen voelen en bewaken. Het zijn altijd prettige gesprekken, waarin we al wandelend het thema verkenden en zij haar levenservaring en -wijsheid deelt. Daarnaast is Marjan een heel prettig mens, die erg goed kan luisteren en intunen op wat er speelt.

Daarmee werden het prachtige wandelingen."

                                                                                         Ellen

De yoga sessies van Marjan hebben mij geholpen bij herstel van een drukke periode in mijn leven. Met Marjan's warme en empathische houding en haar yoga-expertise heb ik op mijn eigen tempo mooie stappen vooruit kunnen maken en ben ik nu beter in staat mijn balans te bewaken.                                                                                         Jeannette

bottom of page